Amerikan İngilizcesi - for Turkish

Merhaba,
Memrise’da yeniyim ve açıkcası konu açmak için bu bölümden daha uygun yer bulamadım. Bu kadar ingilizce başlık arasında Türkçe yazan birisi olarak umarım hata yapmıyorumdur ama İngilizce seviyem derdimi tam doğru anlatacak seviyede malesef değil. Öncelikle bu Amerikan İngilizcesi 1-7 kurslarının hepsini bitiren bir insanın İngilizce kur seviyesi olarak nerede olması beklenir. Ayrıca alıştırmalarla ilgili kafaya takılan durumları burada tartışmak ve yardım istemek için başlık açılabiliyor muyuz?
Teşekkürler, iyi çalışmalar

@ayshetuba

Amerikan ingilizcesi 1 de seviye 12 de
he’s very good-looking ------>>>>>> o yakışıklı değil o çok yakışıklı olması lazım değil mi

Yine American English 1 de son seviyede
how do you say … in English? —>>>> … nasıl söylenir?
denmiş halbuki bu da -> İngilizce’de … nasıl söylersiniz? <–olması lazım değil mi?

bir de Amerikan ingilizcesi 2 de seviye 3’de
I would like some milk please -->> biraz süt alayım denmiş ama sonuna lütfen eklenmemiş.

yanlış olduğunu düşündüklerimi burada paylaşmayı düşünüyordum. Lakin gönüllülerin oluşturduğu duolingo web sitesinden bile kötü çıktı, bu site premiumlu olduğu halde. Duolingo da bu kadar beklemeden aynı gün cevap veriliyordu. İphone uygulamasındaki yorumlara bakarak deneyeyim dedim çok ilgisiz bir yer çıktı veya tenezzül edip cevap vermiyorlar. Benim gibi beklentisi olan varsa boşuna forumda takılmasın,
ÇÜNKÜ BU SİTENİN KURU BİR PROGRAMDAN FARKI YOK. YAŞAYAN DİNAMİK BİR KURS DEĞİL.

Merhaba,
İlginiz için teşekkür ederiz, yaşadığınız sorun için de üzgünüz. Tenezzül etmemek gibi bir durum yok kesinlikle, yanlış düşünüyorsunuz. Dikkat ederseniz forumda aktif Türk kullanıcı da pek bulunmuyor. Bu nedenle forum bizim için hep son madde olarak yer alıyor. Sizin gibi kullanıcılarımız kullanmaya başladıkça bizde öncelik vereceğiz tabii ki.
Memrise’da sadece bir Türk bulunuyor bu da bütün yorumlara, forumlara ve sorulara cevap vermeyi ve içerik hazırlamayı geciktiriyor haliyle (Aslında bütün bunları haftanın bir günü yapmaya çalışıyorum). Aksama yaşamanıza sebep olduysa üzgünüz.
Şu anda 24 saatliğine kurslarımız bakıma alında, düzenleme yapamıyorum bu nedenle, ilk fırsatta düzeltilecektir.
Sevgiler
Tuba

Cevabınız için teşekkür ederim.